Administrare tehnica

Monitorizarea saptamanala a tuturor partilor comune ale imobilului, in urma caruia se intocmeste de fiecare data un raport  de monitorizare ce contine problemele constatate si propuneri de solutionare. Tinem la locuinta ta si de aceea impreuna cu tine stabilim un flux de monitorizare a cladirii sau locuintei.

In urma oricarei vizite presedintele asociatiei de proprietari va primi un e-mail sau o comunicare scrisa detaliata despre cele constatate si eventualele propuneri remedierea problemelor intampinate. 

Suntem alaturi de tine in cazul unei eventuale necesitati de efectuare a unor lucrari de reparatii sau remedierea unei avarii, supraveghind asupra bunului mers al lucrarilor pana la receptia acestora. 

Nu trebuie sa va ingrijoreze achizitionarea materialelor, acestea le vom pune noi la dispozitie si te asiguram ca oferta de pret este cea mai competitiva. 

Verificam orice factura, achizitie, modalitate de plata sau calitatea lucrarilor pentru a fi siguri ca nu exista pierderi, mentinand astfel un cost scazut. 

Pentru a obtine o oferta personalizata te rugam sa ne contactezi si cu siguranta vei primi cea mai buna oferta de pe piata, conform nevoilor  individuale.